Könyvismertető: Csüllög Gábor - Suba János - Gulyás László Térképek a trianoni békediktátum történetéhez: Gulyás László (főszerk.): A trianoni békediktátum IV. kötet: Egyesület Közép-Európa Kutatására. Szeged, 2020. 318 oldal - Zeman, Ferenc (Közép-Európai Közlemények, 2021)
A három szerző, nagyszabású vállalkozásba fogott, amikor célul tűzte ki a békediktátum és sokrétű következményeinek földrajzi térbeli megközelítésű, térképeken való bemutatását. A kötet szerzői több tudományterületen alkotnak: Csüllög Gábor (geográfus, történeti földrajzos), Suba János (hadtörténész és térképész), Gulyás László (történész, regionalista), így együttműködésük egy igazán komplex szemléletű szakmunkát eredményezett, mely „A trianoni békediktátum története hét kötetben” című könyvsorozat IV. kötetetként jelent meg 2020. június 4-én.